Maatwerk

Maatwerk Fitform

Maatwerk

Voor als u niet kunt slagen in het standaard maatwerk!

 

Dan kiest u voor persoonlijk maatwerk van Fitform. Gezond zitten is gebruik maken van optimale verstelmogelijkheden. Behalve voor het kiezen voor een fauteuil op maat, kunt u nog meer doen voor uw rug en benen. Met de juiste verstelmogelijkheden is het mogelijk om vaker van houding te veranderen. Dit kan veel klachten voorkomen. de maatwerk fauteuil van fitform beschikt altijd over optimale ergonomische verstelbewegingen. Dus heeft u veel klachten en kunt u in het standaard maatwerk niet slagen dan biedt fitform de oplossing. Deze fabrikant maakt de stoel naar uw lichaam, met behulp van een meetstoel en deskundig advies maken wij voor u de perfecte relaxstoel. Alles is mogelijk, 1 armleuning lager dan de ander, een klaparm om bijv makkelijk in uw rolstoel te verplaatsen of een verlengde beensteun enz. Uiteraard mag u ook met uw eigen therapeut komen, dan kijken we samen naar een passende oplossing. Wij geven 10 jaar garantie op fitform.

Inspiratie ontvangen?

Welkom in onze woonwinkel,
wij zijn geopend.

Ook in deze bijzondere tijd staan wij voor u klaar. Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten.

De gezondheid voor onze bezoekers en medewerkers heeft voor ons topprioriteit. Daarom volgen wij de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD.

Als u liever alleen winkelt, dan kunt u een privé afspraak maken.

Pas goed op u zelf en u naasten en blijf gezond!

Hartelijke groet,
John & Susan Timmermans